En större vattenläcka hittad

Mittskåne Vatten har nu hittat en större vattenläcka som de håller på att laga. Vattenläckan finns på Eriksgatan i Höör.

Det är ännu osäkert om det finns fler pågående vattenläckor, eller om det endast är den på Eriksgatan. Medborgare behöver därför fortsätta att vara sparsamma med vattenförbrukningen.

Information till boende kring Eriksgatan

Mittskåne Vatten har en akut vattenläcka på Eriksgatan i Höör och har därför behövt stänga av vattnet för vissa hushåll. Dessa hushåll har fått information av Mittskåne Vatten. Arbetet med att laga vattenläckan beräknas bli klart under eftermiddagen idag, måndag.

Efter en vattenavstängning så kan dricksvattnet bli missfärgat. Detta är ofarligt och missfärgningen försvinner när man spolat kallt vatten i kranen en stund. Det går bra att hämta vatten i Mittskåne Vattens vattenkiosker, tänk bara på att ta med egna kärl.

Frågor?

Du som har frågor når Mittskåne Vatten på telefon 0413-210 05.

Tack för ditt tålamod! Vi återkommer med mer information så snart som möjligt.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.