Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Jeanette Norrman blir ny VD för Höörs Fastighets AB

– Vi är glada över att välkomna Jeanette Norrman som ny VD för HFAB. Hon har en gedigen bakgrund som projektledarchef inom bygg- och fastighetsområdet och mångårig erfarenhet av ledning och styrning, säger Camilla Källström, styrelseordförande i Höörs Fastighets AB.

Höörs Fastighets AB, HFAB, ska vara en aktör i kommunens byggprojekt såväl som i kommunens strategiska lokalförsörjningsplanering. Jeanettes erfarenhet och kompetens kommer väl till pass i ljuset av de framtida projekt som bolaget står inför. Det är bland annat byggandet av särskilt boende för äldre, skola och förskola på Maglehillsområdet.

Jeanette kommer närmast från Afry (tidigare ÅF) i Malmö där hon under ett antal år har arbetat som regionchef. Hon tillträder tjänsten som VD den 15 augusti 2020.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.