Legionellabakterier i bubbelpoolen i simhallen

Fredagen 12 april: Under ett rutinprov av vattnet i Höörs Bad och Sportcentrum påträffades legionellabakterier i bubbelpoolen. Du som nyligen har badat i bubbelpoolen och därefter blivit sjuk behöver vara uppmärksam på dina symptom och kontakta sjukvården. Läs mer här.

Jul i Höör

Bild till evenemanget Jul i HöörDen 3 december sprids juliga toner och dofter över Höörs centrum när det är dags för Jul i Höör. Passa på att träffa jultomten, dricka glögg, dansa runt granen eller titta på några av de stämningsfulla framträdandena runt Nya Torg.

Från klockan 12 är det julmarknad med lokala utställare, föreningar, musik, dans, mat, dryck, tävlingar och lekar. Kvällen avslutas klockan 17.30 med att Höörs Lucia kröns. Allt som hör julen till helt enkelt!

Bjud in vänner och familj till Facebookevenemanget för Jul i Höör.

Stort intresse för att vara med

Till marknaden kommer ett 50-tal lokala utställare, många av butikerna kring Nya torg håller öppet och en del av kommunens föreningar finns på plats.

– Intresset har varit stort och det är jättekul att så många som vill vara med. Jag är imponerad och stolt över det engagemang som finns här i kommunen. Vi hoppas även att Jul i Höör stärker samarbetet mellan kommunen, näringslivet och föreningarna ytterligare, säger Marlene Hassel, destinations- och platsutvecklare samt projektledare för Jul i Höör.

Späckat program

–  Vi har ett fullspäckat program och något för alla åldrar. Jag tror och hoppas att Jul i Höör ska bidra med julstämning till kommunens medborgare, säger Sara Horvath, kulturstrateg och projektledare för Jul i Höör.

Besökare kommer bland annat kunna se framträdanden av Kulturskolan och Kulturgården, jazza julen med Mimi och Nissen, se Teater Trassels julkabaré och dansa kring granen till toner av Trio Syrén.

Se hela programmet för Jul i Höör.

Jul i Höör samarrangeras av Höörs kommun, näringsliv och föreningar. Sponsor är Sparbanken Skåne.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.