Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Medverka under Höörs Kulturnatt

Äntligen är det dags för årets Kulturnatt i Höör. Du som vill medverka på Kulturnatten den 16 september anmäler ditt intresse senast den 12 augusti.

Anmäl dig senast 12 augusti

Anmäl ditt intresse för att medverka på årets Kulturnatt i Höör genom att mejla ditt namn och telefonnummer till kaf@hoor.se. Du kan också ringa till 0413-281 57.

Vi erbjuder gratis tältplats för medverkande företag, föreningar, hantverkare med flera på Nya Torg. Du kan även anmäla ditt intresse att framträda på scenen.

Kulturnatten den 16 september

Årets Kulturnatt är på fredagen den 16 september klockan 16.00-22.00. Det är ett evenemang med upplevelser, musik och utställningar. Under kvällen är det också marknad med konst, antikt och vintage. Programmet är inte helt klart än och kommer att publiceras längre fram.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.