Legionellabakterier i bubbelpoolen i simhallen

Fredagen 12 april: Under ett rutinprov av vattnet i Höörs Bad och Sportcentrum påträffades legionellabakterier i bubbelpoolen. Du som nyligen har badat i bubbelpoolen och därefter blivit sjuk behöver vara uppmärksam på dina symptom och kontakta sjukvården. Läs mer här.

Nu kan du anmäla dig till Räddningstjänstens utbildningar

Nu går det att anmäla sig till utbildningar som anordnas av Räddningstjänsten Skånemitt. Utbildningar, som handlar om hur du undviker olyckor och vad du gör när en olycka väl är framme, är både för privatpersoner, företag och verksamheter.

Utbildningarna hålls på stationerna i Höör och Hörby. Det finns även möjlighet att anmäla sig till en digital utbildning.

Utbildningen Hjärt- och lungräddning med hjärtstartare vuxen är för en grupp på 10 personer. Utbildningarna Grundläggande brandutbildning och Egenkontroll för brandskydd är för en grupp upp till 20 personer.

Utbildningarna, som kommer att coronanpassas, hålls under dagtid. Anmälningarna tas emot löpande fram till och med den 17 december.

Du kan läsa mer om våra utbildningar och göra en anmälan på vår webbplats.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.