Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Anmäl dig till Senior sport school i höst

Nu är det dags för dig som är 60+ att anmäla dig till en ny omgång av Senior sport school som börjar i höst. Under 9 veckor får du vara med på ett hälsoäventyr där du får möjlighet att prova på olika utomhusaktiviteter och träffa nya vänner.

Du provar på olika fysiska aktiviteter som senior styrketräning, går på tematräffar med fokus på hälsa, utvecklar din kunskap kring hälsosam kost samt får utbildning i hjärt-och lungräddning.

Senior Sport School startar den 14 september

Deltagande kostar 200 kronor per person och är öppet för dig som är bosatt i Höör och Hörby kommun. Sista anmälningsdagen är den 8 september.

Så anmäler du dig

Du anmäler dig genom att skicka namn, adress och telefonnummer till: kaf@hoor.se

Du kan också ringa till:

  • Gunilla Brantberger på 0413-281 56
  • Annika Mattisson 0413- 280 68 

9 veckor med olika tema

Vi träffas två gånger i veckan, oftast på förmiddagarna klockan 10.00-12.00. Vi träffas på tisdagar och torsdagar för föreläsning eller tematräff och någon form av fysisk aktivitet.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.