Ny omgång av DAN

Nu startar Höörs kommun igång en ny omgång av DAN, ett projekt för dig som är långtidsarbetslös.

DAN-projektet är finansierat av Europeiska socialfonden (ESF) och drivs av Höörs kommun i samarbete med flera andra aktörer.

Projektet riktar sig till dig som är långtidsarbetslös och bor i Höörs kommun. Du som behöver stöd för att komma i arbete eller börja studera är välkommen att söka.

DAN står för digitalisering, aktivering och nätverk och i projektet kan du få stöd och hjälp med bland annat din jobbansökan. Det kan handla om att skriva CV, att skicka iväg en jobbansökan och att få hjälp till att skaffa ett nätverk. Du kommer också få hjälp med aktivering som fokuserar på kost, rörelse och hälsa.

Nästa grupp startar igång i oktober och pågår på vardagar mellan klockan 9-16 fram till den 15 mars 2022. Vi anpassar schemat om du är sjukskriven eller går på SFI.

Är du intresserad, kontakta Susanne Persson, projektledare DAN på 0413-283 38 eller susanne.persson@hoor.se

Välkommen till DAN!

Läs mer om projektet

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.