Gör en intresseanmälan till årets familjerådslagskonferens

Nu kan du göra en intresseanmälan till årets nordiska konferens om familjerådslag som pågår mellan den 17 och 19 november. Konferensens syfte är att samla forskare, praktiker, politiker och andra intresserade för att utbyta kunskap och erfarenhet.

Den nordiska konferensen om familjerådslag anordnas av Finska Institutet för Hälsa och Välfärd (THL) mellan den 17 och 19 november 2021. Konferensen är digital och utan kostnad.

I mitten av augusti börjar vi presentera workshops. Du kan anmäla dig till evenemangen i början av september.

Gör en intresseanmälan

Nu finns det möjlighet för dig som är intresserade av familjerådslag att anmäla dig till mejllista för att få uppdateringar och påminnelse om när det är dags att anmäla sig till event och workshops.

Läs mer om konferensen på vår webbplats.

På Facebooksidan Nordisk konferens i familjerådslag kan du hålla dig uppdaterad om konferensen. Där finns även möjlighet använda dig av ett nätverk med likasinnade som du kan ställa frågor till och inspireras av.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.