Legionellabakterier i bubbelpoolen i simhallen

Fredagen 12 april: Under ett rutinprov av vattnet i Höörs Bad och Sportcentrum påträffades legionellabakterier i bubbelpoolen. Du som nyligen har badat i bubbelpoolen och därefter blivit sjuk behöver vara uppmärksam på dina symptom och kontakta sjukvården. Läs mer här.

Kommundirektören och förvaltningsledningen önskar ett Gott Nytt År

Kommundirektören och förvaltningsledningen i Höörs kommun blickar tillbaka på året som har varit och passar på att önska alla ett bra 2021!

Året som nu lider mot sitt slut har präglats av en pandemi som har ställt höga krav på oss alla. Kommunens beslutsfattare och medarbetare har under året fått träna på att vara flexibla och hantera saker efter hand i kampen mot smittspridningen. Du kan läsa mer om de krav som har ställts på Höörs kommun i kommundirektörens och förvaltningsledningens tillbakablick av året som har varit.

Kommundirektörens krönika december 2020

Med önskan om ett bra 2021!

//Höörs Kommuns förvaltningsledning via Camilla Lindhe, kommundirektör.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.