Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Loppis på Nya Torg tillbaka våren 2019

Fem lördagar under 2018 ordnade nätverket Tillsammans Höör loppmarknad på Nya torg. Under våren 2019 planerar de en fortsättning.

Torget som mötesplats

– Vi tycker det är viktigt att det är liv på torget. Alla tillfällen där människor kan träffas är viktiga, säger Ulla Premmert från Tillsammans Höör.
Start för lördagsloppisarna 2019 är inte riktigt spikad men det blir antingen i mars eller april. Håll utkik för uppdaterad information.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.