Kommunen nås inte på telefon måndag eftermiddag

Du kan inte nå kommunen på telefon från måndag den 6 april klockan 14.30 fram till tisdag morgon den 7 april på grund av en akut teknisk åtgärd. Det kan även förekomma ett visst uppstartsproblem av telefonin tisdag morgon.

Vårt huvudnummer, 0413-280 00, påverkas och kan inte ta emot samtal. Det går heller inte att ringa 0413-28xxx-nummer till någon av kommunens medarbetare. Om ditt ärende inte kan vänta, kan du skicka e-post till kommun@hoor.se.

Sporthallar

På Höörs Bad och Sportcentrum finns, förutom simhall och ett gym, tre olika sporthallar. Alla tre går att hyra av föreningar eller dig som privatperson.

Sporthallen

Sporthallen är en idrottshall med stor läktare som i första hand är byggd för handboll. Hallen används mycket av handbollsklubben H65 som använder den som hemmaarena. Hallen har bara linjer för handboll.

Idrottshallen

Lokalen är en allmän idrottshall som används av skolorna under dagtid och av Frosta innebandy på kvällstid.

Budohallen

Denna lokal används av föreningen Budo Höör och Toigye Taekwondo Club Höör. Golvet är täckt av en matta och taket har normalhöjd. Lokalen är lämplig för yoga, pilates och liknande aktiviteter.

Boka sporthall

För att se vilka tider en hall är ledig att boka och hur du lämnar en bokningsförfrågan läser du på Kultur, arbete och folkhälsa

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.