Simhall, badhus

På badet i Höör finns något för alla åldrar. Här kan du motionssimma i stora bassängen eller leka i vår upplevelsedel. Den stora bassängen är öppen för bad och motionssim, den lilla för lek och vattengymnastik. I vår upplevelsedel finns bland annat en vattenrutschkana.

Stora bassängen är 25 meter lång och rymmer fem banor. Vid startpallarna håller bassängen ett djup på 180 centimeter och på den grunda delen 130 centimeter. Bassängerna används till fritt bad, motionssimning och simskola. Vissa tider är några av banorna bokade.

Undervisningsbassäng

I undervisningsbassängen är bottnen höj- och sänkbar för att den ska kunna användas för olika aktiviteter. Djupet kan variera från 0-180 centimeter och bassängens temperatur är cirka 32 grader. Bassängen är populär och används för babysim, rehabträning, simskola och lek.

Upplevelsedel

Här finns det två bassänger. Barnlagunen är till för de minsta besökarna. Vattnet är grunt med fiskar, sjöormar och andra lekdjur. Den andra bassängen är 94 centimeter djup och passar utmärkt för lek och bus. Bassängen håller en temperatur på cirka 32 grader. Det finns även möjlighet att åka vår vattenrutschkana. Tänk på att följa våra säkerhetsföreskrifter. På kommunens webbplats kan du läsa om våra säkerhetsföreskrifter.

Rutschkanan Spaceball var länge ur funktion. Den är nu riven och ett nytt golv har placerats i bassängen. Golvet gör att bassängen är 94 centimeter djup med cirka 32 grader i vattnet. Det är ett stort lyft för vår upplevelsedel. Upplevelsedelen är öppen. Den lilla rutschkanan är kvar i drift och är igång på eftermiddagarna.

Avkoppling

För dig som vill koppla av finns vår bubbelpool. Låt dig masseras av mjuka bubblor och sköna vattenstrålar i 36-gradigt vatten.

Ångbastu

I ångbastun finns vilstolar där du kan slappna av i mjuk och skön värme. Luftfuktigheten är hög och temperaturen ligger runt 44 grader. Ångbastun finns ute i simhallen.

Vanlig bastu

Om du vill bada vanlig bastu finns en i omklädningsrummen för dam respektive herr.

Kontantfria

Simhallen är kontantfri. Om du ska handla glass, badkläder, simbiljett med mera betalar du med kort eller swish.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.