Simhall, badhus

På badet i Höör finns något för alla åldrar. Den stora bassängen är till för fritt bad och motionssim. Den mindre undervisningsbassängen är till för simskola, vattengymnastik och lek. I vår upplevelsedel för barn finns bland annat en vattenrutschkana.

Den stora bassängen är 25 meter lång och rymmer fem banor. Vid startpallarna håller bassängen ett djup på 180 centimeter och på den grunda delen 130 centimeter.

Bassängen används till fritt bad, motionssimning och simskola. Vissa tider är några av banorna bokade.

Undervisningsbassäng

I undervisningsbassängen är botten höj- och sänkbar för att kunna användas för olika aktiviteter.

Djupet kan variera från 0-180 centimeter och bassängens temperatur är cirka 32 grader. Bassängen är populär och används för babysim, rehabträning, simskola och lek.

Upplevelsedel för barn

Upplevelsedelen har två bassänger.

Barnlagunen är till för de minsta besökarna. Vattnet är grunt med fiskar, sjöormar och andra lekdjur.

Den andra bassängen är 94 centimeter djup och håller en temperatur på cirka 32 grader. Denna bassäng passar utmärkt för lek och bus.

Rutschkanan Spaceball är riven men den lilla rutschkanan är kvar i drift och är igång på eftermiddagarna. Tänk på att följa våra säkerhetsföreskrifter.

Avkoppling

För dig som vill koppla av finns vår bubbelpool. Låt dig masseras av mjuka bubblor och sköna vattenstrålar i 36-gradigt vatten.

Ångbastu

I ångbastun finns vilstolar där du kan slappna av i mjuk och skön värme. Luftfuktigheten är hög och temperaturen ligger runt 44 grader. Ångbastun finns ute i simhallen.

Vanlig bastu

Om du vill bada vanlig bastu finns en i omklädningsrummen för dam respektive herr.

Kontantfria

Simhallen är kontantfri. Om du ska handla glass, badkläder, simbiljett med mera betalar du med kort eller swish.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.