Simhall, badhus

Motionspass i stora bassängen eller lek i vår upplevelsedel? På badet i Höör finns något för alla åldrar. Den stora bassängen är öppen för bad och motionssim, den lilla för lek och vattengymnastik. I lek- och upplevelsedelen finns bland annat vattenrutschkanor och en Spaceball för den modige.

Stora bassängen är 25 meter lång och rymmer fem banor. Vid startpallarna håller bassängen ett djup på 180 centimeter och på den grunda delen 130 centimeter. Bassängerna används till fritt bad, motionssimning, simträning och simskola. Vissa tider är några av banorna bokade.

Mindre bassäng

I lilla bassängen är bottnen höj- och sänkbar för att bassängen ska kunna användas för olika aktiviteter. Djupet kan variera från 0-180 centimeter. Bassängen är populär och används för babysim, rehabträning, simundervisning och lek.

Lek- och upplevelsedel

Badet, äventyrsdelen

Barnbassängen är till för de minsta besökarna. Vattnet är grunt med fiskar, sjöormar och andra lekdjur. För den mer äventyrlige finns två vattenrutschkanor där den ena slutar med en Spaceball där du åker ner i en jättevirvel av vatten. Tänk på att följa våra säkerhetsföreskrifter!

Avkoppling

För dig som vill koppla av finns vår bubbelpool. Låt dig masseras av mjuka bubblor och sköna vattenstrålar i 36-gradigt vatten.

Ångbastu

I ångbastun finns vilstolar där du kan slappna av i mjuk och skön värme. Luftfuktigheten är hög och temperaturen ligger runt 50 grader. Ångbastun finns ute i simhallen.

Vanlig bastu

Om du vill bada vanlig bastu finns en i omklädningsrummen för dam respektive herr.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.