Kommunen nås inte på telefon måndag eftermiddag

Du kan inte nå kommunen på telefon från måndag den 6 april klockan 14.30 fram till tisdag morgon den 7 april på grund av en akut teknisk åtgärd. Det kan även förekomma ett visst uppstartsproblem av telefonin tisdag morgon.

Vårt huvudnummer, 0413-280 00, påverkas och kan inte ta emot samtal. Det går heller inte att ringa 0413-28xxx-nummer till någon av kommunens medarbetare. Om ditt ärende inte kan vänta, kan du skicka e-post till kommun@hoor.se.

Ung i kommunen

Höörs kommun vill stödja dig som är ung – ta vara på ditt engagemang och bidra till en kul och aktiv fritid. Du kan själv påverka genom att exempelvis arrangera en happening av något slag tillsammans med kompisar och för andra ungdomar.

Det finns många föreningar i Höör. Att vara med i en förening är bra, för då kan du göra saker tillsammans med andra som gillar samma sak. Flera föreningar håller till i Allaktivitetshuset Älvkullen i Höör. Där finns också en kulturinriktad fritidsgård  – Kulturgården. Den riktar sig till unga från årskurs 6 till 18 år.

Skatepark

Nära Älvkullen och Ringsjöskolan finns också olika platser för aktiviteter utomhus. Det finns exempelvis en plan för beachhandboll, en skatepark och en fotbollsplan.

Skapa med händerna

Pyssel av olika slag är mycket populärt. Men det är inte bara på Kulturgården som du kan vara kreativ och skapa själv. Då och då arrangeras det även olika workshops på biblioteket som ligger precis bredvid. På bibblan brukar det också hända något extra under skolloven – så det kan vara värt att hålla koll på.

Musik och teater

Om du vill lära dig spela ett instrument med en musiklärare finns möjligheten att anmäla dig till Höörs musikskola. Musikskolan har en musikteaterprofil som innebär att du också kan vara med och sätta upp föreställningar med riktig utrustning där du och andra elever får spela, agera och dansa. Att delta i musikskolans verksamhet kostar pengar. Du kan läsa mer på Musikskola, kulturskola.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.