Timvikarie på bemanningsenheten

Vill du ha ett givande och meningsfullt jobb som gör skillnad i människors vardag? Vi söker timvikarier inom äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsvariation. Gör en intresseanmälan redan idag, du är efterlängtad!

Som timanställd inom äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsvariation får du en nyttig erfarenhet och medverkar till att skapa en meningsfull vardag för våra medborgare. Timanställd personal och vår tillsvidareanställda poolpersonal är en del av Höörs kommuns bemanningsenhet.

Kvalifikationer för att bli timanställd

För att arbeta som timanställd på bemanningsenheten vill vi gärna att du har formell utbildning, det vill säga att du har till exempel läst omvårdnadsprogrammet eller personlig assistentutbildning. Det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorgen eller omsorgen om personer med funktionsnedsättning, det är dock inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är beredd att ställa dig bakom vår värdegrund.

Med ömsesidig tillit och respektfullt bemötande tillvaratar och utvecklar vi våra gemensamma resurser. Vi respekterar människors rätt att ansvara för sin livssituation. – värdegrunden för social sektor i Höörs kommun.

Timanställda utan formell utbildning, uppmuntras att utbilda sig inom yrket. Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Bokningssystemet Time Care Pool

Du som är timanställd på bemanningsenheten får inflytande över när och hur mycket du vill arbeta genom vårt IT-baserade bokningssystem Time Care Pool. Du planerar själv in den tid du vill arbeta i en personlig kalender. Vi bokar in dig för ett arbetspas direkt via sms eller e-post när det finns en vakant arbetstur.

Utdrag från belastningsregistret

För att arbeta med inom äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsvariation behöver du skicka in ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget på polisens webbplats. Du behöver skicka intyg för enskild person och för arbete med barn med funktionsnedsättning.

Observera att utdrag för enskild persons utdrag ska du ta med till anställande chef i obrutet kuvert. Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning är giltigt i 1 år.

Riktlinjer

Som timanställd jobbar du efter tydliga riktlinjer som är framtagna tillsammans med anställda på bemanningsenheten.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.