Papperskorgar och skräp

Kommunen ansvarar för renhållningen på allmänna platser och gator. Du som enskild fastighetsägare ansvarar för din mark samt för gångbanan utanför.

Tömning av papperskorgar utförs kontinuerligt med olika tidsintervaller och efter behov. Samtidigt plockas skräp som ligger på marken. Kommunen har 25 stycken Tics-Pac latrinstationer utplacerade med gratis hundbajspåsar. Dessa fylls på två gånger per månad och ska ses som ett komplement till egna hundbajspåsar.

Vi kan alla hjälpas åt att hålla rent och snyggt

Vi kan alla hjälpa till att hålla vår växande naturkommun ren och snygg. På så vis bidrar vi alla till att göra Höör trivsamt att bo och verka i samtidigt som det upplevs som inbjudande och tryggt att vistas här. Både för invånare och besökare.

Tio stycken skräpplockarstationer

Vi har märkt att det verkar finnas en stor vilja hjälpa till att plocka upp skräp längs sin promenad. För att det ska bli ännu lättare har vi satt upp 10 stycken skräpplockarstationer på olika ställen i Höör.

Skräpplockarstation på Friluftsvägen.
Skräpplockarstation på Friluftsvägen.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.