Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har räddningstjänsten Skånemitt beslutat om förbud mot eldning utomhus på mark. Förbudet gäller från och med den 11 juni. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Du får grilla med grillkol, grillbriketter, på gasolgrill och i spritkök.

Boka lokal, hur går det till?

Höörs kommun har anläggningar för de flesta idrotter. Du kan själv se lediga tider och göra en bokningsförfrågan i kommunens bokningssystem. Runt om i kommunen finns också lokaler som du kan boka för träffar, fest, musik och utställningar.

Du kan som privatperson, eller ansvarig för en förening eller ett företag, hyra kommunens olika anläggningar och lokaler. Det kan vara för regelbunden användning eller enstaka tillfällen.

Hur du bokar

I Höörs kommuns bokningssystem kan du själv söka bland lokaler och anläggningar – som ägs av kommunen – för att se när de finns tillgängliga. När du gjort ditt val skickar du en förfrågan direkt i bokningssystemet till oss på Kultur, Arbete och Folkhälsa. Din förfrågan besvarar vi så fort vi kan. Observera att bokningen är giltig först när du fått en bekräftelse från oss. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot bokningsförfrågningar efter klockan 12.00 på fredagar och dag före röd dag.

Kommunens lokaler

Hyr du någon av kommunens lokaler så tänk på att i dem är det totalt förbud mot rökning, alkohol och droger. Har du frågor kring anläggningar och lokaler som kommunen sköter är du välkommen att kontakta sektorns kansli.

Föreningslokaler

Övriga lokaler och anläggningar – som ägs av olika föreningar – bokar du enligt den information som anges för varje anläggning.

Översikt

För att se vilka hallar, anläggningar och övriga lokaler som finns att boka runt om i kommunen – välj något av följande:

Inomhusanläggningar

Utomhusanläggningar

Bygdegårdar och samlingslokaler

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.