Legionellabakterier i bubbelpoolen i simhallen

Fredagen 12 april: Under ett rutinprov av vattnet i Höörs Bad och Sportcentrum påträffades legionellabakterier i bubbelpoolen. Du som nyligen har badat i bubbelpoolen och därefter blivit sjuk behöver vara uppmärksam på dina symptom och kontakta sjukvården. Läs mer här.

Hallar och idrottsanläggningar

I Höörs kommun finns gymnastiksalar, hallar och idrottsanläggningar för sport och rekreation som är öppna för allmänheten. Det betyder att du som privatperson – inte bara föreningar – kan boka och använda dessa.

I kommunen finns ett flertal anläggningar som ger goda möjligheter till att utöva idrott. På dagtid används idrottshallarna och gymnastiksalarna av skolor medan kvällar och helger hyrs ut till föreningar, företag och till dig som privatperson.

Boka anläggning

För att se om en anläggning, som sköts av kommunen, är tillgänglig att boka och för att göra en bokningsförfrågan – gå in på Boka lokal, hur går det till? För att boka träningslokalen på allaktivitetshuset Älvkullen eller tennisbana på Jeppavallen – se särskild bokningsinformation.

Översikt

För att se vilka hallar och anläggningar som du kan hyra runt om i kommunen – välj något att av följande:

Inomhusanläggningar

Utomhusanläggningar

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.