Press- och informationsmaterial

Nyheter från kommunen publiceras på hemsidans startsida och på kommunens Facebooksida. Broschyrer och annat material om Höörs kommun hittar du under respektive område. Använd gärna sökfunktionen.

Kommunens Facebooksida är ett viktigt komplement för att sprida nyheter.  Vi publicerar också nyheter och information i en helsidesannons i Lokaltidningen ungefär en gång per månad.

Presskonferenser

Kommunstyrelsen bjuder regelbundet in till presskonferens efter sina sammanträden. I övrigt kallar vi till presskonferens efter behov.