Totalt grill- och eldningsförbud

Det råder fortfarande förbud mot att elda och grilla i Skåne. Däremot är det från klockan 16.00 den 13 augusti åter tillåtet att grilla på den egna tomten, men grillen måste vara upphöjd från marken.
Total ban on grilling and lighting fires in Skåne / Totales Grill und Feuerverbot in Skåne / Täydellinen tulenteko-ja grillauskielto ulkona tästä päivästä ( 25.7) lähtien koko Skåne läänissä. / دايتا من ٢٣ يوليو ممنوع منعاً باتاً اشعال النار و الشواء في مقاطعة سكونا

Grafisk profil

Grafisk profil är inte bara logotyp, utan också typsnitt, färg och form. Syftet med en grafisk profil är bland annat tydlighet. Det ska vara tydligt att det är Höörs kommun som är avsändare.

Ett enhetligt och snyggt utseende på brev, annonser, foldrar och allt annat material från kommunen bidrar också till att stärka kommunens varumärke.

Grafisk profilmanual som stöd

Den grafiska profilen ska tillämpas på allt material, både internt och externt. Vår profilmanual visar våra typsnitt, färger och mönster, samt hur kommunens logotyp får användas. Den ger också exempel på tillämpningar. Som fristående bilagor till vår manual finns riktlinjer för hur fordon, kläder och skyltar ska se ut.