Vattengympa

Vattengympan på Höörs bad och sportcentrum arrangeras i vår undervisningsbassäng. Den är cirka 32 grader varm och djupet i bassängen under passen är cirka 130 cm. Vi fortsätter att köra djupvattengympa på torsdagskvällen. Den kommer vara i 25-metersbassängen och den bassängen är 28 grader.

Anmälan

Vi har 18 platser per pass på vattengympan. Du kan anmäla dig till torsdagens pass nästa vecka när denna veckans pass på torsdagen är slut. Har du varit med på passet så kan du skriva upp dig direkt till veckan efter, annars ringer du till 0413-280 80 så kan vi hjälpa dig. Samma sak gäller när du anmäler dig till tisdagens pass.

Djupvattengympa är i 25-metersbassängen på torsdagskvällen. Här använder vi bälten och jobbar med olika rörelser utan att nudda botten. På detta passet finns det 20 platser.

Om du har bokat en plats till vattengympan och du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss. Vi har en reservlista som vi erbjuder er att skriva upp er på om passet skulle vara fullt när ni bokar in er. Skulle vi få någon som avbokar sig hör vi av oss till dem som står näst på tur på reservlistan.

Du bokar dig endast vecka för vecka. Vi tar inte upp några bokningar per termin. Här kan du läsa om vad vattengympan kostar.

Tider

Vi startar vattengympan under vecka 35 och tar emot anmälningar från vecka 34, alltså en vecka innan start. För vattengympa på tisdagar kan du anmäla dig från tisdag den 23/8. För vattengympa på torsdagar anmäler du dig från torsdag den 25/8.

Undervisningsbassängen:

  • Vattengympa tisdagar klockan 19:00-19:45
  • Vattengympa torsdag klockan 10:00-10:45

Stora bassängen:

  • Djupvattengympa torsdag klockan 19:00-19:45

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.