Vattengympa

Vattengympan på Höörs bad och sportcentrum arrangeras i vår undervisningsbassäng. Den är cirka 32 grader varm och djupet i bassängen under passen är cirka 130 cm. Nyhet i vår är att vi kommer köra djupvattengympa på torsdagskvällen. Den kommer vara i 25-metersbassängen och den bassängen är 28 grader.

Anmälan

Vi har 18 platser per pass på vattengympan. Du kan anmäla dig till torsdagens pass nästa vecka när denna veckans pass på torsdagen är slut. Har du varit med på passet så kan du skriva upp dig direkt till veckan efter, annars ringer du till 0413-280 80 så kan vi hjälpa dig. Samma sak gäller när du anmäler dig till tisdagens pass.

Vårens nyhet är att vi kommer köra djupvattengympa i 25-metersbassängen på torsdagskvällen. Bältena har kommit och vi kan äntligen köra igång. På detta passet finns det 20 platser.

Om du har bokat en plats till vattengympan och du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss. Vi har en reservlista som vi erbjuder er att skriva upp er på om passet skulle vara fullt när ni bokar in er. Skulle vi få någon som avbokar sig hör vi av oss till dem som står näst på tur på reservlistan.

Du bokar dig endast vecka för vecka. Vi tar inte upp några bokningar per termin. Här kan du läsa om vad vattengympan kostar.

Tider

Vattengympa:
Tisdag: 19.00 – 19.45
Torsdag: 10.00 – 10.45
Djupvattengympa:
Torsdag: 19.00 – 19.45

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.