Hög vattennivå i Ringsjön

Vattennivån i Ringsjön är hög. Kommunen har tät kontakt med Länsstyrelsen och övriga myndigheter och följer utvecklingen noga.
Läs mer om översvämningarna.

Simskola

Simskolan drivs av Höörs kommun. Vår intention är att erbjuda en bra undervisning för att barnet först ska gilla vatten, sedan bli säker i vattnet och till sist kunna simma.

Våren 2024

Nedan kan du läsa om vårens simskola. Vi har arbetat med att förändra och förbättra simskolan för att fortsätta hålla en hög kvalitet. Har du frågor? Mejla oss på simskola@hoor.se

Läs mer om hur du anmäler ditt barn till simskolan. När du anmäler ditt barn till simskolan är det lättast att göra det via en dator. Använder du en mobil enhet kan det uppstå problem vid anmälningsförfarandet.

På bilden ser du vår kunskapsstege. Det är viktigt att du anmäler ditt barn till rätt nivå, är du osäker får du gärna höra av dig till oss.

Om simskolan

Vissa av grupperna har 12 platser med två simlärare, andra har sex platser med en simlärare. Blir det färre än tre deltagare i en grupp förbehåller vi oss rätten att ställa in gruppen. Om det finns plats i en simskolegrupp på samma nivå, men en annan dag och tid, kan vi erbjuda er den. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Period 1

Hösten 2023. Alla platser släpptes vecka 31 den 31/7 klockan 13.00. Simskolan startade vecka 33 och slutade vecka 40.

Period 2

Hösten 2023. Alla platser släpptes vecka 41 den 9/10 klockan 13.00. Start av simskolan är vecka 42 och slutar vecka 50 med uppehåll vecka 44 (höstlov).

Period 3

Våren 2024. Alla platser släpptes måndagen den 8e januari 13.00. Simskolan startade under vecka 4 och slutar vecka 12 med uppehåll vecka 8 (sportlov).

Simskolegrupper Period 3 VT24

Så anmäler du dig.

Period 4

Våren 2024. Alla platser släpps vecka 13 måndagen den 25/3 klockan 13.00. Simskolan är planerad att starta vecka 15. Se ovan och följ länk om hur du anmäler dig.

Regler

Vi har tydliga regler under simskolan. Bryts dessa kan personal avvisa personer som inte följer våra regler.

  • Alla barn över 1 år tvättar hår och kropp med schampo och tvål innan badkläder tas på. Gäller även vuxna som ska bada. Smink är inte tillåtet i bassängen.
  • Vi har mobilförbud och skärmförbud i simhallen. Det innebär att du inte får använda mobil, surfplatta eller dator i simhallen för att till exempel surfa, läsa eller spela spel på.
  • Vi ser helst att endast en anhörig per barn följer med barnet till simskolan.

Klicka nedan på den grupp du vill ha mer information om:

  • Förklaring av gruppens innehåll
  • Förkunskapskrav
  • Pris

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.