Simskola

Simskolan drivs i Höörs kommuns regi. Vår intention är att erbjuda en bra undervisning för att barnet först ska gilla vatten, sedan bli säker i vattnet och till sist kunna simma.

Nedan kan du läsa utförlig information om både kompensation från simskolan 2020 samt uppstarten av vårens simskola. Har du frågor är det lättast att kontakta oss på mail; simskola@hoor.se.

Höstterminen 2021

Höstens simskola är under planering. Just nu arbetar vi med att förändra och förbättra simskolan. Det för att fortsätta hålla hög kvalité på vår simskola.
En av de stora skillnaderna är att vi har bytt namn på grupperna samt att ni kommer till viss del ha mer valfrihet när ni anmäler ert barn till simskolan.
Informationen om varje grupp är uppdaterad och ni kan nu läsa på om de grupperna vi erbjuder.

Vi beräknar att komma ut med mer information om höstens simskola i början på augusti. Då kommer även information om när vi släpper platserna till höstens simskola.

Vårterminen 2021

Vårterminens simskola är avslutad. Missade du sista tillfället? Välkommen att hämta ut diplom under sommaren! Tryck på knappen vid receptionen så kommer vi och hjälper dig. Vi sparar diplomen fram till och med 31 augusti.

Regler

Vi har tydliga regler under simskolan då vi går under pandemilagen. Bryts dessa kan personal avvisa deltagare.

• Alla barn över 1 år tvättar hår och kropp med schampo/tvål innan badkläder tas på. Gäller även vuxna som ska bada. Smink är inte tillåtet i bassängen.
• Du ska vara redo för simlektion och vänta på anvisad plats inne i simhallen 10 minuter innan lektionen börjar.
• Under lektionen väntar föräldrar som inte badar på anvisad plats. Vi har fortfarande mobil- och skärmförbud i simhallen.
• Endast en anhörig får följa med det badande barnet. Om du har barn i olika simskolegrupper behöver syskonet ha med en annan anhörig då det väntande syskonet behöver vänta utanför simhallen.
• Har du duschat ordentligt innan simlektionen behöver du ej duscha efteråt. Vill du ändå duscha får du göra det hemma. Efter simlektionen torkar du bara av dig och klär på dig kläderna i omklädningsrummet. Detta gäller både barn och vuxna.

Vi följer hela tiden myndigheternas restriktioner så vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Klicka nedan på den grupp du vill ha mer information om:

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.