Senaste nyheter

 • ”Det här är en plats där vi får vara de vi är”

  Det som började som en rolig aktivitet för två klasser blev till en aktivitetsdag för hela skolan. Både elever och personal möttes på ett annorlunda sätt och hade helt plötsligt något gemensamt att prata om. Madeleine Strand och Frida Mårtensson är två lärare på Enebackenskolan i Höör som ligger bakom den gemensamma aktiviteten crazy hair […]

 • Välkommen att titta in i bokbussen

  Det mobila biblioteket är en satsning för att nå ut till fler medborgare och låntagare. Bokbussen har rullat på Höörs kommuns vägar sedan våren 2021 och är mycket uppskattad av yngre och äldre låntagare.

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 14 december klockan 19.00 på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör.

 • Ny tidtabell hos Skånetrafiken

  Den 11 december byter Skånetrafiken tidtabell. I samband med tabellskiftet kommer buss 444 få färre stopp.

 • Hjälp oss att få tillbaka rävfamiljen

  Den 5 december upptäckte vi att rävfamiljen som har stått vid Bangårdsterrassen har stulits. Hela familjen har skurits av från sitt fäste och inget är kvar.

 • Ta del av Tjörnarps nya utvecklingsplan

  Nu finns en ny utvecklingsplan för Tjörnarp! Planen innebär att Tjörnarp kan utvecklas som stationsort med nya områden för bostäder och grönområden.

 • Dags att testa din brandvarnare

  Den 1 december uppmärksammas brandvarnardagen och vi passar på att påminna om att det är dags att testa så att din brandvarnare fungerar som det ska. Var tionde hem saknar en fungerande brandvarnare.* En tredjedel av alla bostadsbränder startar i köket. En fungerande brandvarnare kan ge dig den där extra minuten att hinna agera innan […]

 • Medborgarpanel kring kommunens e-tjänster

  Vill du var med i en medborgarpanel kring våra e-tjänster? Den 10 januari håller Höörs kommun en träff där du kan testa våra e-tjänster och dela med dig av dina tankar. 

 • Välkommen till höstens trygghetsvandring

  Höörs kommun och polisen välkomnar dig som bor, vistas och verkar i Höör på en gemensam trygghetsvandring på torsdagen den 17 november klockan 17–19. Syftet med vandringen är att tillsammans vandra och inventera centrala Höör ur trygghetssynpunkt.

 • Vi har en vinnare i fototävlingen Frostavallen i fokus

  Juryn har enats om ett vinnande bidrag där bild tillsammans med motivering på ett poetiskt vis lyfter fram Frostavallen som en rofylld plats för återhämtning. Den vinnande bilden är en vy över Vaxsjön som var ett populärt motiv hos många tävlande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.