Senaste nyheter

 • Nya rutiner från Region Skåne: Bara de som har symtom ska provta sig för covid-19

  Den som är hushållskontakt eller nära kontakt med någon som har covid-19 ska inte längre provta sig om man är symtomfri. De nya råden börjar gälla i dag, den 17 januari, skriver Region Skåne i ett pressmeddelande.

 • Skeppsklockan är tillfälligt stängt

  Förskolan Skeppsklockan är tillfälligt stängt från och med fredagen den 14 januari. Under stängningen tar förskolan emot endast de barn som har två vårdnadshavare som arbetar inom samhällsviktig verksamhet.

 • Ny företagslots hjälper företagare rätt i kommunen

  Ska du starta en ny verksamhet, eller förändra den du har? Företagslotsen gör det enklare för dig som företagare att hitta rätt bland lagar och regler. Syftet är att samordna och förenkla processen kring de olika tillstånd som kan behövas.

 • Eleverna är välkomna till en ny vårtermin

  Höörs kommun hälsar alla elever välkomna till en ny termin. Undervisningen i Höörs grundskolor kommer att bedrivas på skolan under vårterminen tills vi har fått nya direktiv från Skolverket, Smittskydd Skåne eller Folkhälsomyndigheten.

 • Nytt år, nya barn och nya rutiner!

  Nu öppnar digitala föräldraskapsbekräftelser för ogifta föräldrar.

 • Gott nytt år och var rädda om varandra

  Höörs kommun önskar alla ett gott slut och en god början på 2022. Ta hand om dina medmänniskor och följ Folkhälsomyndigheternas rekommendationer när du firar in det nya året. Ska du fira med fyrverkerier ber i dig att vara försiktigt och ta hänsyn till din omgivning.

 • Nya rekommendationer och aktuellt läge om coronaviruset vecka 51

  Folkhälsomyndigheternas nya prognos pekar på att smittspridningen kommer att få en omfattande ökning i mitten av januari. Nya tillfälliga åtgärder införs för att bromsa smittspridningen av coronavirus (covid-19). I Höör har smittspridningen minskat något jämfört med förra veckan. Det är fortfarande viktigt att vi håller avstånd och följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

 • Viktigt att ta det försiktigt och vara ute i god tid

  Ny snö har fallit i Höör under dagen. Det kan gömma sig dolda isfläckar under den. Det är viktigt att ta det försiktigt och vara ute i god tid när du beger dig ut.

 • Skånetrafiken har en ny tidtabell från den 12 december

  Skånetrafiken byter tidtabell och det blir fler möjligheter resa med tåg i Mellanskåne. Det sena tåget från Malmö eller Lund till Eslöv och Höör och ett extra Öresundståg eller pågatåg varje timme i rusningstrafik börjar köra igen den 12 december.

 • Brandskyddsföreningens bästa tips för en brandsäker Lucia

  Nästa vecka är det dags för det årliga Luciafirandet. Tusentals levande ljus kommer att lysa upp decembermörkret och trots eventuella corona-restriktioner är risken att många människor samlas i lokaler som är dimensionerade för betydligt färre personer. Det ökar risken för allvarliga konsekvenser vid en brand.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.