Senaste nyheter

 • Åtorp har äntligen invigt sitt nya café

  Nu har boende och personal på Åtorps särskilda boende och korttid-rehab invigt sitt efterlängtade café. Här har de boende möjlighet att umgås med sina grannar, njuta av högläsning, titta på olika tv-program och spela olika spel tillsammans på det interaktiva bordet.

 • Personal och ungdomar har invigt ny avdelning på Höörs bibliotek

  Höörs bibliotek kan stoltsera med en helt ny avdelning för 9- till 13-åringar. Det är ungdomarna själva som har varit med och tagit fram den nya avdelningen. Avdelningen blev en verklighet tack vare bidrag från Region Skåne och Kulturrådet.

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 13 oktober klockan 19.00, på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga och det går att följa sammanträdet via vår webbsändning.

 • Öppet hus på vårdcentralerna i Skåne

  På lördag den 16 oktober mellan 9 och 16 kommer alla vårdcentraler i Skåne ha öppet hus och erbjuda drop-in-vaccination mot covid-19 för invånare födda 2005 eller tidigare.

 • Aktuellt läge om coronaviruset vecka 40

  Region Skåne rapporterar om ytterligare minskning av covid-19-smitta i alla åldrar i Skåne. Höörs kommun hade glädjande nog 0 konstaterade fall av covid-19-smitta under vecka 39.

 • Kommunen satsar på upprustning av fyra badplatser

  Hur tycker du att badplatserna ska se ut i framtiden? Nu kan du vara med och påverka genom att svara på en enkät!

 • Fler laddstationer för elbilar

  Andelen elbilar ökar stadigt i Sverige och med det ökar behovet av fler laddstationer. Nu satsar Höörs kommun på fyra nya laddstationer i centrala Höör och under oktobers två första veckor kommer grävning och montering att ske både på Järnvägsgatan och Nya Torg.

 • Gång- och cykelvägen utmed Sätoftavägen färdigbyggd

  Nu är den nya gång- och cykelvägen utmed Sätoftavägen färdigbyggd. Den 250 meter långa gång- och cykelvägen börjar i korsningen Sätoftavägen-Sövrödsvägen och sträcker sig till kommungränsen mot Hörby. Där tar ytterligare cirka 70 meter ny gång- och cykelväg vid i Hörby kommun och ansluter mot Röingevägen.

 • Aktuellt läge om coronaviruset vecka 39

  Region Skåne rapporterar om ytterligare minskning av covid-19-smitta i alla åldrar i Skåne. Även i Höörs kommun ser vi en fortsatt minskad smittspridning, en minskning som har hållit i sig i ett par veckor nu.

 • Internationellt studiebesök på kommunen

  Annette Dietrich, lektor och projektledare på universitetet i Luzern i Schweiz, är på studiebesök på Höörs kommun den 27 och 28 september. Annette, som ingår i en grupp som har i uppdrag att samordna och implementera familjerådslag i Schweiz, är i Höör för att lära sig mer om hur kommunen arbetar med familjerådslag.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.