Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har räddningstjänsten Skånemitt beslutat om förbud mot eldning utomhus på mark. Förbudet gäller från och med den 11 juni. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Du får grilla med grillkol, grillbriketter, på gasolgrill och i spritkök.

Senaste nyheter

 • Ansök om skolskjuts inför höstens skolstart

  Även om vi precis har avslutat ett läsår och har ett härligt sommarlov att se fram emot är det viktigt att ansöka om skolskjuts i god tid inför höstterminen.

 • Förbud mot eldning utomhus på mark

  På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har räddningstjänsten Skånemitt beslutat om förbud mot eldning utomhus på mark. Förbudet gäller från och med den 11 juni. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun.

 • Sara Bruun sommarpratar i P1

  Vår medarbetare Sara Bruun, språklärare på Ringsjöskolan i Höörs kommun, har fått ett fint sommaruppdrag. Hon är en av årets Sommarvärdar i Sveriges Radio P1.

 • Ny tidtabell hos Skånetrafiken

  Den 13 juni byter Skånetrafiken tidtabell. 

 • Platser kvar på vuxenutbildningen

  Vill du börja plugga till hösten? Det finns fortfarande platser kvar till vuxenutbildningen och det går bra att göra en efteranmälan.

 • Så eldar du säkert i sommar!

  Sommaren är här och just nu är det torrt i skog och mark. Räddningstjänsten ger sina bästa tips på hur du eldar säkert under vandringen i sommar.

 • Gör en intresseanmälan till årets familjerådslagskonferens

  Nu kan du göra en intresseanmälan till årets nordiska konferens om familjerådslag som pågår mellan den 17 och 19 november. Konferensens syfte är att samla forskare, praktiker, politiker och andra intresserade för att utbyta kunskap och erfarenhet.

 • Dags att ansöka om ny period på ditt resekort

  Det är dags för dig som börjar årskurs två eller tre på gymnasieskolan i höst att ansöka om en ny reseperiod på ditt resekort. Ansökan görs via e-tjänsten på kommunens webbplats senast den 18 juni. Det är viktigt att du sparar ditt kort inför nästa läsår. Till hösten laddas en ny period på kortet som […]

 • Varmvatten avstängt på måndag den 31 maj

  Måndagen den 31 maj kommer fjärrvärmen att stängas av mellan klockan 18 och 22. Detta på grund av en läcka på fjärrvärmeverket, som behöver åtgärdas. Det innebär att alla fjärrvärmekunder i Höör kommer inte få något varmvatten under tiden som lagningen av läckan pågår.

 • Vill du vara med på Kulturnatten?

  I år gör vi ett nytt försök! Kulturnatten har i flera år varit ett uppskattat evenemang i Höör med många spännande aktiviteter. Förra året ställde vi in, men i år gör vi ett nytt försök. Vill du och din förening eller företag vara med?

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.