Senaste nyheter

 • Sommarlovstips till dig som är förälder och vårdnadshavare

  Snart slutar skolan och vi skulle vilja passa på att ge dig information om vad Höörs kommun erbjuder ungdomarna för sommaraktiviteter samt vart du som förälder eller vårdnadshavare kan vända dig under sommaren om du behöver råd och stöd.

 • Rösta fram vinnande kandidat till utmärkelsen Årets goda kraft

  Nu är det dags att rösta fram vinnande kandidat av utmärkelsen Årets goda kraft. Du kan rösta på en kandidat. Omröstningen är öppen mellan den 16 och 31 maj. För att vara med och rösta måste du ha bankID och vara folkbokförd i Höörs kommun.

 • Barn bjuder på utställning på Förskolans dag

  Torsdagen den 19 maj är det dags för förskolorna att fira Förskolans dag 2022. I år firar barnen på sina egna förskolor och bjuder på utställningar runt om i Höör. Bland annat visar de upp olika projekt som alla utgår från hållbar framtid och ställer frågor som de gärna vill ha svar på från allmänheten. 

 • Spring i benen när Kalvinknatet äntligen är tillbaka

  Igår gick startskottet för årets Kalvinknat i Höör. Mer än 720 barn sprang på de blå löparbanorna på Jeppavallen. Alla barn som sprang fick en medalj, tröja och ett presentkort.

 • 386 077 kronor till lokala ungdomsföreningar i Höör

  Under 2019 startade ett projekt som handlade om att sälja miljöpåsar till syfte att samla in extra sponsring till de lokala ungdomsföreningarna i Höör. Nu har projektet avslutats och den sammanlagda summan av allt som har samlats in är 386 077 kronor.

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 18 maj klockan 19.00 på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör.

 • Utvecklingsplanen för Tjörnarp – granskning

  Nu finns ett omarbetat granskningsförslag av utvecklingsplanen för Tjörnarp tillgängligt. Under granskningen finns återigen möjlighet att lämna synpunkter på planförslaget. Granskningen pågår fram till den 19 juni 2022. 

 • Ökad säkerhetsnivå på Sätoftaskolan

  Polisen och Höörs kommun har under dagen bestämt att öka säkerhetsnivån på Sätoftaskolan. Polisen bestämde tillsammans med skolledningen att inrymma eleverna inne på skolan. Det innebär att dörrarna låstes så att ingen obehörig kan komma in.

 • Förstaplacering i språkolympiaden

  För några veckor sedan avgjordes finalen i språkolympiaden för de som läser tyska som modersmål. Jonas Röjle Holst som går i årskurs 7 på Ringsjöskolan var med och tävlade tillsammans med sin modersmålsgrupp. När finalen var avgjord stod Jonas som vinnare.

 • En längtan efter gemenskap och fågelsång hos de nya hyresgästerna

  Snart är det dags för de första hyresgästerna att flytta in på det efterlängtade trygghetsboendet Bangårdsterassen på Västra stationsområdet. Här finns flera gemensamma utrymmen, alltifrån sparum med bastu till ett orangeri.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.