Eldningsförbud i Skåne nordost

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har räddningscheferna för kommunerna i Skåne nordost beslutat om förbud mot eldning utomhus. Förbudet gäller från och med måndagen den 10 augusti.

Eldningsförbudet gäller i kommunerna Hässleholm, Kristianstad, Hörby, Höör, Östra Göinge, Osby och Bromölla. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt.

Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Du får grilla med grillkol, grillbriketter, på gasolgrill och i spritkök.

Bokning av simhall

På Höörs Bad Och Sportcentrum har du har möjlighet att hyra undervisningsbassängen och en eller flera banor i 25-meters bassängen. Tillfällena kan vara allt ifrån en förening som ska simträna eller ett företag som vill anordna en aktivitet.

Information om bassängerna

Det finns en 25-meters bassäng med 5 banor. I den grunda delen är det 130 centimeter djupt och i den djupa delen är det 180 centimeter djup. Temperaturen är cirka 27 grader och bassängen lämpar sig till simning.

Undervisningsbassängen är 10 meter lång och 5 meter bred. Bassängen är försedd med ett höj- och sänkbart golv där det som djupast kan bli 180 centimeter djupt. Temperaturen är cirka 32 grader och bassängen lämpar sig till vattengympa, babysim samt simskola.

Uppbokade tider

Det finns bokningar som sträcker sig över en hel termin eller enbart vid enstaka tillfällen. Även när badet är öppet för allmänheten kan det finnas bokningar i delar av simhallen. Följande tider är uppbokade i undervisningsbassängen för hösten 2020:

Tisdagar:

  • 14:00 – 15:00 (vecka 38 – 47: föreningsbokning)
  • 19:00 – 19:45 (vecka 35 – 51: vår vattengympa)

Onsdagar:

  • 15:00 – 19:40 (vecka 37 – 49: vår simskoleundervisning)

Torsdagar:

  • 10:30 – 11:15 (vecka 35 – 51: vår vattengympa)
  • 15:30 – 18:40 (vecka 38 – 49: vår simskoleundervisning)

Övriga bokningar kan tillkomma.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.