Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Relaxbad

Nu har vi pausat vårt relaxbad och återkommer med det i höst igen. På fredagar kommer tiden 18.00 - 20.00 fortsatt vara 18-årsgräns.

På fredagar under de mörkaste månaderna om året har vi relax en stund i simhallen för att njuta av stillhet och dämpad belysning. Under våra relaxbad släcker vi ner belysningen lite för att skapa en stämningsfull atmosfär.

Vi har även aufguss/bastuviftning med eteriska oljor i torrbastun. Bastuvärden häller vatten med eteriskolja på aggregatet och viftar sedan runt ångan för att skapa en sensationell upplevelse.

Det är 18-årsgräns på relaxbad som pågår på fredagar mellan 18.00-20.00 och kostar inget extra. Välkomna!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.