Legionellabakterier i bubbelpoolen i simhallen

Fredagen 12 april: Under ett rutinprov av vattnet i Höörs Bad och Sportcentrum påträffades legionellabakterier i bubbelpoolen. Du som nyligen har badat i bubbelpoolen och därefter blivit sjuk behöver vara uppmärksam på dina symptom och kontakta sjukvården. Läs mer här.

Vattenträning

Vattenträningen på Höörs bad och sportcentrum arrangeras i undervisningsbassängen som är cirka 32 grader varm. Från och med måndagen den 26 februari kommer all anmälan till vattenträningen att ske via vårt bokningssystem Actor Smartbook. För mer information läs längre ner på sidan.

Vattenträning

Under våren kommer vi att erbjuda både vattengympa och cirkelträning. Schemat kan ändras men vecka för vecka kommer vi lägga ut vilket pass som är vilken dag. Schema vecka 16:

 • Tisdagar 19.00 – 19.45 – Vattengympa
 • Torsdagar 10.00 – 10.45 – Vattengympa
 • Lördag 10.00 – 10.45 – Cirkelträning

Vi har 20 platser per pass på vattenträningen. 

Vattenträningen kommer under våren vara tre gånger i veckan.


Pris vattenträning

Här hittar du aktuellt pris för vattenträningen.


Anmälan och regler till vattenträning

Nu ska vi komma igång med bokning av vattengympa via https://hoor.actorsmartbook.se . Det för att underlätta för både er som kunder och oss på Höörs bad och sportcentrum.

Nedan ser du en video på hur du gör när du skapar en användare samt övriga funktioner. Titta gärna igenom den för att förstå hur bokningen går till. Men tipset är redan nu att gå in på https://hoor.actorsmartbook.se och skapa dig en användare och sedan är det bara att invänta när vi släpper platserna.

Regler vid passbokning:

Nedan finns en utförlig förklaring hur du bokar dig beroende på vilket kort du har. Du måste ha ett giltigt kort den dagen då passet äger rum.

Giltigt Månadskort aktivitet/Månadskort:
Du kan boka dig via https://hoor.actorsmartbook.se/Passbooking/ från och med måndag 13:00 till den veckans pass. Du kan själv avboka dig om du ångrat dig och inte vill gå på passet av någon anledning.

Giltigt Årskort aktivitet/Årskort:
Du kan boka dig via https://hoor.actorsmartbook.se/Passbooking/ från och med måndag 13:00 till den veckans pass. Du kan själv avboka dig om du ångrat dig och inte vill gå på passet av någon anledning.

Giltigt Klippkort:
Du kan boka dig via https://hoor.actorsmartbook.se/ från och med tisdag 13:00 till den veckans pass. Du kan inte själv avboka dig utan du måste kontakta oss via mail på bad@hoor.se. Vi kommer dock inte tillåta klippkort en längre tid framöver utan kunder får i stället köpa någon form av aktivitetskort.

Utgånget Månadskort aktivitet/Månadskort:
Du kan boka dig via https://hoor.actorsmartbook.se/ från och med tisdag 13:00 till den veckans pass. Du kan inte själv avboka dig utan du måste kontakta oss via mail på bad@hoor.se. Vi kommer dock inte tillåta vanligt Månadskort till simning en längre tid framöver utan kunder får i stället köpa någon form av aktivitetskort.

Bokningsregler:

 • Du kan boka in dig på maximalt två pass per vecka. När du bokat dig får du ett mail med information att du fått en plats strax efter bokningstillfället.
 • Är passet fullbokat när du skall boka finns det en köfunktion. Om kunder avbokar sig och du blir tilldelad en plats så får du ett sms med den informationen. Har du ångrat dig och inte vill ha platsen måste du gå in och avboka dig.
 • Du måste checka in dig till passen via inpasseringssnurran med ditt kort senast 15 minuter innan passet börjar annars förlorar du din plats och får en missad aktivitet.
 • Missar du att avboka dig och du inte dyker upp på tre pass blir du spärrad från att boka dig på pass i en vecka framåt.
 • Har du bokat dig och inte kan medverka måste du avboka senast två timmar innan aktiviteten börjar. Det vill säga att om du står på kölistan kan du få meddelande om att du får plats senast två timmar innan aktiviteten börjar. Vill du ändå försöka få en plats kan du komma till simhallen och vara redo. Personer som inte checkat in i snurran senast 15 minuter innan passet börjar förlorar sin plats. De platser blir då bokningsbara via kassan.
 • Har du årskort, några klipp kvar på ditt klippkort och månadskort kostar det dig 20 kronor extra vid varje tillfälle.

Övrig info:

 • Nu behöver du inte säga till att du kommer i receptionen utan du prickas av automatiskt när du blippar ditt kort i snurran.
 • När du har ett konto via https://hoor.actorsmartbook.se/Passbooking/ är det viktigt att du använder dig av samma mailadress som står hos oss på ditt kundkort. Är du osäker så skicka ett mail till bad@hoor.se och fråga så hjälper vi dig.
 • 240301 skedde det en prishöjning på Höörs bad och sportcentrum. I och med den prishöjningen kommer ”biljetten” för 20 kronor till vattenträningen att försvinna. Vi kan förstå att kunder köpt årskort i tron om att de kan lägga på 20 kr per gång de går på en vattenträning. Så fram tills sommarstängningen kommer vi göra undantag och låta kunder ändå kunna boka sig till vattenträningen och betala de 20 kronorna per gång.
 • Vattenträningen pågår fram tills vecka 22 och startar sedan upp igen efter sommaren.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.