Din säkerhet

De flesta av alla olycksfall som resulterar i personskador sker i det egna hemmet eller på fritiden. Med rätt kunskap och genom förebyggande arbete minimeras risken att drabbas för en olycka.

Din säkerhet är en sida på internet om risker och säkerhet och riktar sig till dig som privatperson. Sidan är skapad av Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) och visar hur du kan göra för att undvika olyckor i hemmet, på fritiden, i organisationen och inom verksamheten.

Där finns också tips på vad du kan göra när olyckan eller krisen är framme.

ICE-nummer

I fall du skulle råka ut för en olycka eller bli akut sjuk och räddningspersonal behöver komma i kontakt med en anhörig är det bra om du har lagt in ett ICE-nummer (In Case of Emergency) i din mobiltelefon. Då vet räddningspersonalen direkt vem de ska kontakta.

Läs mer om hur du lägger in ett ICE-nummer på SOS Alarm.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.