Ung i MittSkåne

Ung i MittSkåne leds av MittSkåne Utveckling som arbetar med lokal ledd utveckling och ger företagare, föreningar och boende möjligheten att söka bidrag eller delta i några av våra egna projekt.

Ung i MittSkåne är ett egendrivet projekt som riktar sig till unga mellan 13 – 25 år och som bor eller är aktiva i Eslöv, Höör eller Hörby. Projektet ”Ung i MittSkåne” vill ge unga möjligheten att förverkliga sina idéer och de kan söka pengar för aktiviteter, utbildning eller event. Detta görs med stöttning av vår ungdomscoach som hjälper till från början till slut. Vi kan då stödja projektidéer med upp till 20 000 kronor.

Den som söker ska vara mellan 13–25 år men själva idén kan givetvis involvera både yngre och äldre personer. Det viktiga är att de unga har idén och genomför den tillsammans med ungdomscoachen eller vuxna i sin förening. Det är lätt och smidigt att söka pengar och besked ges inom någon vecka. När det gäller redovisning så går den via MittSkåne Utveckling. En genomgång görs med ungdomarna som drivit projektet.

Det finns nu möjlighet att söka dessa pengar för unga inom era föreningar. Mer information och kontaktuppgifter hittar ni på länkarna nedan.

Hemsida: http://www.mittskaneutveckling.se/ung/
Facebook: https://www.facebook.com/ungimittskane/

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.