Sommarlovet på Kulturgården

Kulturgården är öppen hela sommaren. Regn eller sol, välkommen att hänga med oss i alla väder. Vi spelar basket på gården, pingis i stora salen, kort och brädspel. Du kan använda våra musikstudios eller skapa och pyssla. Varje onsdag anordnar vi en speciell sommarlovsaktivitet som du kan anmäla dig till i Ungdomsappen. Kulturgården riktar sig till unga från årkurs 5 till 18 år. Det betyder att de elever som går ut årskurs 4 i vår (födda 2013) är välkomna till Kulturgården från och med sommarlovets start.

Sommaröppet på Kulturgården

Tisdagar: 14.30-18.00
Onsdagar: Utflykt för föranmälda
Torsdagar: 14.30-22.00
Fredagar: 14.30-22.00

Kulturkollo för årskurs 4 och 5 (blivande årskurs 5 och 6)

Kulturkollo är ett dagläger där vi ägnar oss åt skapande, film och musik. Här får du chansen att prova på olika kulturformer och känna efter vad just du är intresserad av samtidigt som du träffar nya kompisar.  Kulturkollot avslutas med en utflykt på fredagen.

Datum: 17–20 juni 2024 på Kulturgården
Ålder: För unga födda 2013 och 2012
Tider: kl 09.00-15.00Anmäl dig till Kulturkollo

Utflykter

På onsdagar gör vi olika roliga utflykter för unga 11-17 år. Ungdomarna anmäler sig i Ungdomsappen. Om det är stort intresse för utflykten fördelar vi platserna så att så många som möjligt kommer med på någon aktivitet.

Information om vilka utflykter vi planerar kommer under maj månad.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.