Anmälan simskola

På denna sida får du förklarat hur du anmäler ditt barn till simskolan. Du kan titta på en instruktionsfilm för att lättare veta hur du går till väga för att anmäla ditt barn till simskola. Har du frågor till oss så tveka inte att höra av dig till oss.

Information om simskola

Läs mer om simskolan och de olika grupperna.

Vid frågor, tveka inte att höra av dig till oss. Säkrast är att mejla oss på simskola@hoor.se

Webbanmälan

Du kan redan nu skapa ett användarkonto på webb-biljett, vilket underlättar när det är dags att göra din anmälan till simskolan. Klicka på länken och välj sedan fliken logga in. Därefter väljer du att skapa en ny användare. När anmälan är öppen loggar du in på ditt användarkonto på webb-biljett. Se i filmen hur du bokar dig steg för steg.

Ibland kan det uppstå problem om du loggar in via din mobiltelefon, vi rekommenderar dig att använda en dator för att undvika eventuella problem.

Första steget är att välja vilken grupp ditt barn ska gå i. Finns det olika tider för samma simskolegrupp väljer du den tid som passar dig bäst. Sedan fyller du i barnets namn och ålder och sista steget är betalningen vilket sker med kort eller swish.

Får du problem med din betalning så mejla oss på simskola@hoor.se så hjälper vi dig. När betalningen har gått igenom får sedan ett mejl med din biljett som fungerar som in- och utpassage på simskolan.

Skulle det vara så att du inte får en plats i en grupp som du vill, mejla oss på simskola@hoor.se så skriver vi upp dig på vår reservlistan. Skriv då ditt namn, barnets namn, vilken grupp, ålder på ditt barn samt ditt telefonnummer. Du kommer då få ett mail med en bekräftelse att du står på reservlistan till simskolan.

Återbetalning och kompensation

Vi kompenserar inte lektionstillfällen som vi själva inte råder över. Det gäller oväntade händelser i vattnet, exempelvis fekalier.

Om du ångrar din plats eller råkat boka två platser, kan vi återbetala din simskoleavgift innan dess att simskoleperioden har startat, dock behåller vi en serviceavgift på 45 kronor.

Om det händer ditt barn något under simskoleperiodens gång som gör att barnet inte kan delta i undervisningen, behövs ett läkarintyg för att få kompensation för missade tillfällen. Vi behåller en serviceavgift på 45 kronor.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.