Sommarlovsaktiviteter

På onsdagar under sommarlovet gör vi olika roliga utflykter för unga 11-17 år. Ungdomarna anmäler sig i Ungdomsappen. Om det är stort intresse för utflykten fördelar vi platserna så att så många som möjligt kommer med på någon aktivitet. Anmälan öppnar den 3 juni.

Onsdag 26 juni: MultiLevel (Sponsrat av Röda Korset)

Följ med till MultiLevel äventyr, en spännande klätterpark i skogen. Vi klättrar högt upp bland trädkronorna blandat och provar att åka zipline. Kulturgården bjuder på hamburgare. Utflykten genomförs med bidrag från Höörs Rödakorskrets. Samling på Kulturgården klockan 12.30 för resa med bilar. Vi beräknar att komma tillbaka cirka klockan 16.30.

Onsdag 3 juli : Paddling

Häng med till Höörs kanotklubb där vi får prova på att paddla kajak i Ringsjön. För att delta behöver du kunna simma minst 200 meter. Ta med badkläder och ombyteskläder, man brukar bli blöt. Vi får låna flytvästar av kanotklubben. Samling på Kulturgården klockan 10.45 för resa med bilar. Vi beräknar att komma tillbaka cirka klockan 15.30.

Onsdag 10 juli: Minigolf och glass

Häng med Kulturgården och spela minigolf på Jägersbo Camping. Vi avslutar rundan med glass. Samling på Kulturgården klockan 13.00 för resa med bilar. Vi beräknar att komma tillbaka senast klockan 17.00.

Onsdag 17 juli: Vandring

Häng med Kulturgården på en vandring i Fulltofta. Vi avslutar med grill och lekar i naturen. Samling på Kulturgården klockan 12.00 för resa med bilar. Vi beräknar att komma tillbaka senast klockan 17.00.

Onsdag 24 juli: Bada i sjö

Häng med Kulturgården och bada i någon av kommunens mysiga sjöar. Kulturgården bjuder alla på fika. Samling på Kulturgården klockan 13.00 för resa med bilar. Vi beräknar att komma tillbaka senast klockan 17.00.

Onsdag 31 juli: Alpackavandring

Gillar du djur? Häng med Kulturgården till Alpacka Farm i Västra Torup. Vi får en visning där vi träffar alla gårdens djur: alpackor, minishetlandsponnys, göingegetter, linderödsgrisar och rödkullakor. Därefter går vi på en alpacka vandring på slingrande skogsvägar. Samling på Kulturgården klockan 13.00 för resa med bilar. Vi beräknar att komma tillbaka senast klockan 18.00.

Onsdag 7 augusti: Sommartävling

Anmäl dig till Kulturgårdens Sommartävling! Fyra lag kommer att drabba samman för att tävla om priset. Det kommer krävas både mod, taktik och oömma kläder. Har du vad som krävs för att delta? Vi inleder dagen med att grilla hamburgare, därefter börjar kampen!

Samling på Kulturgården klockan 12.00. Vi beräknar att komma tillbaka senast 16.30.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.