Pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid

Pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid är en dygnetruntverksamhet och vänder sig till dig som arbetar kväll, natt och helg.

Holken är Höörs dygnetruntverksamhet, finns på Holma förskola och erbjuder omsorg för barn i åldrarna 1-13 år.

Så arbetar vi

Vi arbetar mycket för att barn och vårdnadshavare ska känna trygghet och vi vill vara ett komplement till hemmet under de stunder barnen är hos oss. Våra aktiviteter och den sovande tillvaron arrangeras utifrån barnens ålder och enskilda behov i så stor utsträckning som möjligt. Dagarna fylls av bakning, pyssel och utflykter men kan snabbt bytas ut för en mysstund i soffan med favoritboken. På helgerna utnyttjar vi att vi har gott om plats, både utomhus och inomhus.

Du som vårdnadshavare

Barn i förskoleåldern som är i behov av ’Dygnet runt’ behöver vara inskrivna på Holma förskola. Om barnet är inskrivet på Holma förskola och är van vid att vistas i lokalerna under dagtid kommer deras tid på förskolan att kännas trygg oavsett klockslag på dygnet och oavsett om det är flera dagar mellan vårdnadshavarens arbetspass på obekväma arbetstider. Barn i skolåldern, upp till 13 år, måste ha fritidshemsplats och gå på sin ordinarie skola och därefter sitt ordinarie fritidshem fram tills fritidshemmet stängs för dagen.

Det är vårdnadshavarnas uppgift att ordna transport för sitt barn mellan fritidshem och Holken. När vårdnadshavarna på grund av sina arbetstider inte kan sköta transporten får skoltaxi bokas av vårdnadshavaren.

Hur ansöker du?

Du ställer dig i kö genom att ansöka om plats i e-tjänsten IST förskola och fritidshem. Kontakta förskoleadministratören för frågor kring ansökan och kötid.

Hjärtligt välkomna!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.