Gruppboende

Om du har ett stort behov av stöd och känner dig otrygg i eget boende kan du ansöka om bistånd i form av gruppboende.

Personalen ska stödja dig i det dagliga livet utifrån ditt egna behov, önskemål och förmågor. I Höörs kommun finns olika typer av gruppbostäder för personer med behov av stöd.

Norrevärn

På Norrevärn finns det sex marklägenheter. Alla har kök, toalett och varav fem har egen uteplats. Det finns tillgång till personal dygnet runt. Norrevärn är ett LSS-boende.

Vinkelgatan

På Vinkelgatan finns det sex lägenheter i ett tvåvåningshus. Alla har eget kök och egen toalett. Det finns hiss till andra våningen. Personalen är tillgänglig dygnet runt. Vinkelgatan är ett LSS-boende.

Södra Munkarp

I Södra Munkarp finns det sex lägenheter. Alla har eget kök och egen toalett. Personalen är tillgänglig dygnet runt. Södra Munkarp drivs på entreprenad. Södra Munkarp är ett LSS-boende.

Apoteksgatan 5

Apoteksgatan 5 är ett särskilt boende för medborgare med psykisk eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och som har ett behov av trygghet dygnet runt. Här finns psykiatrihandledare som arbetar dygnet runt och en sjuksköterska kopplad till boendet.
Apoteksgatan 5 har fyra lägenheter och en korttidsplats med gemensamhetsutrymme som består av kök och vardagsrumsdel där du kan ta del av social samvaro och gemenskap.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.