Maglehillsskolan

Maglehillsskolan med tillhörande fritidshem är färdig i augusti 2024 och kommer att ha tre klasser i varje årskurs. I nära anslutning till skolan finns också förskola och idrottshall.

Vår skola och arbetssätt

Maglehillsskolan är en F-6-skola som ligger i de västra delarna av Höör med närhet till natur och allmänna kommunikationer. På skolan arbetar professionell personal som brinner för sitt uppdrag.

Vi arbetar tillsammans för att ge eleverna möjlighet att nå så långt som möjligt genom god undervisning och tydlig målkommunikation.
Värdegrundsarbete är också något vi arbetar med där våra värdeord är:

  • Ansvar –  Tar ansvar för mina handlingar
  • Bemötande – Bemöta andra med respekt
  • Respekt – Visa hänsyn och respekt för alla som finns runt omkring mig

I årskurserna 3 till 6 har alla elever en egen chromebook medan de yngre har tillgång till lärplattor och chromebooks i undervisningen på skolan. Vi använder oss av flera olika digitala hjälpmedel för att skapa en tillgänglig lärmiljö för eleverna.

Vårdnadshavare är viktiga

Vårdnadshavare är viktiga och vi värnar om samarbetet med er. Era tankar är oerhört viktiga för oss och vi vill alltid att ni hör av er om ni har några frågor eller funderingar.

Mer information:

Synpunkter eller klagomål

Har du synpunkter eller klagomål på verksamheten så vill vi att du berättar det för oss. Rutin för synpunkter eller klagomål hittar du här.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.