Kan vara svårt att nå oss via mejl

Just nu är det tekniska problem som gör att det kan vara svårt för mejl att komma fram. Det kan även vara problem med att nå vår webbplats hoor.se. Behöver du komma i kontakt med kommunen? Ring vår Medborgarcentrum på telefonnummer 0413-280 00.

Vi arbetar på åtgärda felet. Informationen uppdateras löpande.

Dans och teater

Musikskolan har en musikteaterprofil vilket innebär att vi ofta låter de olika kulturformerna samverka i föreställningar och projekt.

Det finns mycket plats för barnens egen kreativitet och fantasifullhet när vi tillsammans dramatiserar och sätter dansskapandet och skådespeleriet i rullning.

Dansteater

I dansteater får du vara med i roliga projekt med andra barn och ungdomar på musikskolan. Vi har flera uppvisningar per år.
Här blandar vi dansstilar och rörelse till olika sorters musik.

Teaterlek

Teaterlek finns för dig som går i årskurs 1, 2 eller 3. Här får du göra olika dramaövningar genom fantasi och lek. Vi jobbar med sammanhållning i gruppen och att ta tillvara på varandras idéer och kreativa påhitt.

Teater

Teater riktar sig främst till elever i årskurs 4-9.  Vi improviserar, gör dramaövningar och har röstträning. Vi arbetar både med redan skrivna pjäser och egna teaterstycken som vi jobbat fram från grunden. Teater är ett lagarbete och det läggs mycket fokus på samspelet i gruppen. Kroppen är ditt instrument och vi gör övningar i att gestalta känslor och uttryck. Eleverna får fördjupa sig i skådespeleri och rörelseträning där kreativiteten får vara  gränslös. Vi repeterar olika pjäser som vi utför med eller utan musik för gammal och ung publik. Vi träffas en gång i veckan. Lektionen är 50 minuter.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.