Teater

Kulturskolan har en musikteaterprofil vilket innebär att vi ofta låter de olika kulturformerna samverka i föreställningar och projekt.

Teater

Teater riktar sig till elever i årskurs 2-9. Det finns mycket plats för barnens egen kreativitet och fantasifullhet när vi tillsammans dramatiserar och sätter teaterskapandet och skådespeleriet i rullning. Vi improviserar, gör dramaövningar och har röstträning. Vi arbetar både med redan skrivna pjäser och egna teaterstycken som vi jobbat fram från grunden. Teater är ett lagarbete och det läggs mycket fokus på samspelet i gruppen. Kroppen är ditt instrument och vi gör övningar i att gestalta känslor och uttryck. Eleverna får fördjupa sig i skådespeleri och rörelseträning där kreativiteten får vara  gränslös. Vi repeterar olika pjäser som vi utför med eller utan musik för gammal och ung publik. Vi träffas en gång i veckan. Lektionen är 40 eller 50 minuter beroende på ålder.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.