Rytmik

Rytmik och musik är något väldigt viktigt för barns utveckling redan i mycket tidig ålder. Musikskolan i Höör värnar därför om möjligheten för barn att utvecklas och ger rytmikkurser för barn ända upp i till sex års ålder.

I musikskolans rytmikgrupper lär du dig använda hela kroppen för att uppleva och uttrycka dig med musik. Spela på rytmikinstrument och sjunga är också en del utav rytmikkursens innehåll. Musiken blir inte bara något som hörs utan som även syns och känns.

Babyrytmik 0-2 år

10 gånger per termin. Lektionen är 30 minuter och innehåller sång och rörelse anpassat för de yngsta barnen.
På babyrytmiken har du 2 prova-på-tillfällen innan du debiteras terminsavgiften.

Stjärnan 3-4 år

Stjärnan är en rytmikgrupp för dig som är 3 till 4 år och tycker om sång, musik och rörelse. Lektionen är 30 minuter en gång i veckan.

Jupiter 5-6 år

Är du 5 till 6 år och tycker om drama, rörelse, musik och sång är Jupiter en passande rytmikgrupp för dig. Vi träffas en gång i veckan och lektionen är 40 minuter.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.